Het Nieuwe Werken, past dat bij mijn organisatie?

mei 17, 2017
5 min read
Anno 2017 dragen we ons werk letterlijk mee via onze toestellen, altijd en overal. Meer nog: je aanwezigheid op kantoor is niet vereist om efficiënt en productief te werken. Maar past deze bedrijfscultuur in mijn organisatie? Ontdek het 8 juni 2017 tijdens ons exclusief event rond Het Nieuwe Werken.

Wist je dat …

Procentuele stelling omtrent Het Nieuwe Werken anno 2017

 

On-the-road inbellen, mails checken op je smartphone of thuiswerken en bestanden in de cloud veilig delen met je collega’s.

Vandaag zijn we mobiel, niet alleen privé, maar ook voor ons werk. Maar past jouw bedrijfscultuur in deze mobiele wereld?

 

Kan je deze vragen beantwoorden?

Weet je wie toegang heeft tot je data?
Kan je jouw data beschermen op toestellen, in de cloud en in transitie?
Kan je de toegang tot je bedrijfsdata aanpassen op basis van de risico’s?
Kan je snel gegevenslekken vinden en erop reageren?
Werken je werknemers graag met de tools de je organisatie voorziet?

 

De antwoorden op deze vragen ontdek je tijdens het exclusief event Werken 2.0 met Office 365. Op 8 juni 2017 zoomen vier sprekers in op Het Nieuwe Werken anno 2017 en het potentieel van Office 365.

Tijdens het event maken we plaats voor 16 deelnemers, inschrijven is gratis. Omdat we met een kleine groep zijn, is er ruimte om vragen te stellen, in gesprek te gaan met andere deelnemers en ervaringen te delen.

 

Ontmoet de sprekers

Sprekers Contribute Group Event Werken 2.0 met Office 365

 

Vincent Dal – Partner Technology Strategist @ Microsoft
Wie Office hoort, denkt instant aan Microsoft Word, Excell en Power Point. Tijd om deze pavloviaanse toestanden achter ons te laten en verder te kijken. Vincent introduceert Office 365.

 

Lieven Van de Walle – Senior Field Expert @ Uptime Group
Productief, gebruiksvriendelijk en veilig op elk toestel, overal en altijd voor iedere werknemer. Voor veel bedrijven is het geen evidentie, wel voor Lieven. Hij deelt zijn visie over Enterprise Mobility & Security.

 

Stien Gijsbrechts – Changemanager @ Changelab
De implementatie van ERP, CRM, timesheettools, online platformen waarop teams informatie delen, … Stien helpt bedrijven om veranderingen in hun organisatie op dezelfde lijn te krijgen met de bedrijfsdoelen.

 

Kim Fertinel – Accountmanager, Cloud Solution @ Uptime Group
Traditionele servers versies dataopslag in de cloud, wat is de beste keuze voor mijn organisatie? Zijn er licenties verbonden aan cloudopslag en wat zijn hier de voordelen van? Kim geeft antwoord.

Ben je geïnteresseerd?
Schrijf je in op de Eventbritepagina van het event!