100 kilometer lopen voor het goede doel

februari 12, 2018
3 min read
Een afstand van 100 kilometer, het doel voor elk team dat zich aan de 100km-run van Kom op tegen Kanker waagt. Ook wij lopen mee. "Een gevecht van 30 kilometer is niets in vergelijking met de strijd die de echte 'vechters' moeten aangaan.": Gerrit De Kepper vindt het niet moeilijk om zich hiervoor te motiveren.

 

Op 18 maart vertrekken 200 teams, die elk 2500 euro inschrijvingsgeld inzamelden, aan de tocht. Met vier lopers die elk 40, 30, 20 of 10 kilometer voor hun rekening nemen komt een team samen over de meet in een run van 100 kilometer voor kankeronderzoek.

 

“De 100km-run van Kom op tegen kanker is een fantastisch initiatief dat toont dat deze mensen er niet alleen voor staan. Hopelijk kunnen we met de opbrengst van deze actie bijdragen aan de bestrijding en genezing van deze vreselijke ziekte.” – Gerrit, managing partner

 

Leer onze lopers kennen of draag zelf bij op onze teampagina.

 

Lopen doen we toch, dus waarom niet voor het goede doel?

Het werk van Kom op tegen Kanker is van goudwaarde. De ziekte laat ook ons niet onberoerd. Sinds een tijdje creëren we met een aantal collega’s in het Cronosnetwerk voldoende ruimte in onze agenda om te sporten tijdens onze werkdagen. Geregeld binden we ’s middags onze loopschoenen aan en trekken er in groep op uit voor een tiental kilometers. Gezondere werknemers zijn immers gelukkiger en presteren beter. Het idee om deze gewoonte ook voor een groter doel aan te wenden, werd meteen goed onthaald.

 

“Lopen doen we toch, dus waarom niet voor het goede doel en het parcours ligt achter de hoek van onze kantoren,het was meteen duidelijk dat dit initiatief op heel wat steun kon rekenen.” – Gerrit

 

De inschrijving voor de 100km-run was snel een feit. Over de grenzen heen van verschillende bedrijven uit de Cronos Groep verenigen we de krachten in een Cronos-loopteam met acht lopers. Op 18 maart lopen vier leden van dit Cronosteam de 100km-run.

 

Sponsoring en een extra kilometerheffing

Om het inschrijvingsgeld van 2500 bij elkaar te sparen doet elk van de deelnemende bedrijven z’n duit in het zakje. Daarnaast vult Cronos dat bedrag aan met één euro per kilometer die elk van de acht Cronosteamleden afwerkt in de voorbereiding van de 100km-run. Dus vanaf december tot en met maart is elke gelopen kilometer één euro waard voor het goede doel.

 

Gerrit De Kepper, Katia Beullens, Lieven Van De Walle, Danny Otten, Matthias Belsack, Olivier Asselberghs, Dimitri Holsteens en Benny Van De Velde, we wensen jullie veel succes!

 

Op onze teampagina leer je ons team beter kennen en kan je ook je eigen bijdrage leveren.