Automechanica in augmented reality op het Autosalon

januari 23, 2018
2 min read
Onze AR-divisie Enriched staat met een virtuele bril op het Autosalon. Aan de zijde van FEBIAC, organisator van het salon en Diagnose Car, facilitator van lesmateriaal voor opleidingen automechanica, tonen ze nieuwe didactische mogelijkheden aan de hand van de Mircosoft HoloLens.

 

De meerwaarde van AR voor de autoindustrie van morgen

Waarom augmented reality een meerwaarde kan zijn voor de autoindustrie en meer bepaald voor studenten automechanica? Joost Kaesemans van FEBIAC, Dirk Goyvaerts van Diagnose car en Bart Van Hecke van Enriched geven duiding in onderstaande video!

In samenwerking met FEBIAC en Diagnose car was Contribute Group aanwezig op het Autosalon. Speciaal voor de gelegenheid bouwden onze AR-specialisten van Enriched een applicatie voor Microsoft HoloLens. 

“Microsoft HoloLens kan helpen bij opleidingen in automechanica om studenten een beter beeld te geven van hoe de wagen eruitziet – vanbinnen en vanbuiten – zonder dat die studenten fysiek aan de wagen moeten werken. Via de HoloLens kan je de wagen volledig virtueel bekijken en kunnen we ieder onderdeel van de wagen uitlichten.” – Bart Van Hecke.

 

Bekijk de video!