Bel&Bo

Bel&Bo, de Belgische familiewinkel met meer dan 90 filialen verspreid over heel België, wil de winkelervaring van haar klanten interactiever maken.

 

Waarom bezoek je een kledingwinkel als je ook online kan shoppen? Je slaat een praatje met de verkoopster, je hebt een beter overzicht en, belangrijk, je kan kleding passen. Je weet het meteen: hierin straal ik en dit stuk doe ik beter niet.

 

Een nieuwe winkelervaring

Bel&Bo, de Belgische familiewinkel met meer dan 90 filialen verspreid over heel België, wil de winkelervaring van haar klanten interactiever maken. Een winkelervaring die in lijn loopt met de Bel&Bo-collecties, kleurrijk, functioneel en toegankelijk voor heel de familie.

Tegelijk wil Bel&Bo de mogelijke pijnpunten van een fysiek winkelbezoek efficiënt aanpakken.

Bel&Bo wil een volledig, duidelijk en realtime overzicht van het kledingaanbod in specifieke winkels bieden. Daarnaast wil het haar klanten de mogelijkheid geven niet beschikbare artikelen vlot en intuïtief bij te bestellen en te laten leveren, in een winkel naar keuze of aan huis.

 

beeld van een scherm met de Bel&Bo webshop

 

Om de visie van Bel&Bo te realiseren, creëren we een webapplicatie. Deze is toegankelijk op grote schermen in alle Bel&Bo-winkels. Het kledingoverzicht is beschikbaar per winkel en is steeds up to date. Producten die niet verkrijgbaar zijn in een bepaalde winkel bestel je op enkele klikken en worden geleverd waar de klant het wil.

Samen met Bel&Bo zorgen we voor een interactieve winkelervaring. We visualiseren het aanbod overzichtelijk per winkel en geven de klanten van Bel&Bo zo de voordelen van een fysieke winkelervaring met de extra’s van online shoppen.

In samenwerking met
Vorige

Oh! Mechelen

Oh! Mechelen is een dynamische ontmoetingsplek voor creatieve ondernemers. Dat dynamisme accentueert het met een geautomatiseerde en virtuele kiosk.

ontdek de case
Volgende

i-Cleantech Vlaanderen

Om inzicht te verwerven in het cleantechlandschap en de cleantech bedrijven in een groter geheel te visualiseren doet i-Cleantech Vlaanderen beroep op onze data-expertise.

ontdek de case