Oh! Mechelen

Oh! Mechelen is een dynamische ontmoetingsplek voor creatieve ondernemers. Dat dynamisme accentueert het met een geautomatiseerde en virtuele kiosk.

 

Oh! Mechelen is een dynamische ontmoetingsplek voor creatieve ondernemers in het historische centrum van Mechelen. Als bewOh!ner van dit ondernemershuis was het al snel duidelijk dat Contribute Group de aangewezen partner was om een geautomatiseerde en virtuele kiosk voor de bezoekers van Oh! Mechelen te ontwikkelen.

 

Eerst denken

Gesprekken, meetings en workshops helpen ons de noden en behoeften van Oh! Mechelen en hun bezoekers in kaart te brengen. Een veelzijdig instrument dat voor elke gebruiker een topervaring creëert, intuïtief, logisch en efficiënt.

Om de toegevoegde waarde van de virtuele kiosk te optimaliseren bepalen we samen met Oh! Mechelen de functionaliteiten waarover de kiosk moet beschikken. De kiosk ontvangt bezoekers en stelt hen in staat een specifieke ondernemer in het Oh! te contacteren.

Daarnaast kan de gebruiker vergaderzalen reserveren en alle deelnemers van de vergadering een aangepaste routebeschrijvingen bezorgen. Tot slot verzorgt de kiosk een pakketdienst voor de bewOh!ners en omvat het een rapportagetool voor het Oh!-management.

 

Dan doen

We krijgen de functionaliteiten op een rijtje en starten de ontwikkeling. De Kanbanmethode, een Japanse fabricagemethodologie die ook voor softwareontwikkeling geldt, stelt ons in staat tussen de prioriteiten te schakelen zonder op de deadline te wegen.

We integreren een Scrumaanpak, iedere ochtend overlopen we de vorderingen en knelpunten van de ontwikkeling. Na elke release baseren we de prioriteiten van de volgende iteratie op de feedback van de Oh!-stakeholders. Last but not least zetten we de kiosk op in de cloud, dat zorgt voor een vlekkeloze uptime en hoge beschikbaarheid.

De virtuele kiosk van Oh! Mechelen was een uitdagend project dat zijn vruchten afwerpt. Vandaag zorgt de kiosk ervoor dat alles op rolletjes loopt in Oh! Mechelen. Qua creatief ondernemerschap kan dit instrument zeker tellen.

 

beeld van de virtuele kiosk in OH! Mechelen

In samenwerking met
Vorige

Intris

TRIS is een uitstekende businessapplicatie maar toe aan een grondige update. Contribute Group staat producent Intris bij in de ontwikkeling van een nieuwe versie.

ontdek de case
Volgende

Bel&Bo

Bel&Bo, de Belgische familiewinkel met meer dan 90 filialen verspreid over heel België, wil de winkelervaring van haar klanten interactiever maken.

ontdek de case