Contribute Group spreekt op de Digital Transformation Conference

april 20, 2017
1.5 min read

 

Op 10 mei 2017 vindt Digital Transformation Conference plaats in Mechelen. Een dag waarop heel wat vaandeldragers van innovatie, digitale transformatie en disruptie samenkomen en hun licht laten schijnen over heden en toekomst. Ook Contribute Group, golden partner van de conferentie, vaardigt een spreker af.

 

#DTC17

Digital Transformation Conference 2017 of #DTC17 verzamelt meer dan 30 digitale revolutionairen die je de mogelijkheden aanreiken om een bedrijf te transformeren. In vijf tracks – Customer Journeys, Vision & Strategy, Technology & Data, Go-To-Market solutions en Organization & People – maken best practices en workshops je wegwijs in het digitale nu.

Geniet van een informele sfeer, netwerk met sprekers en standhouders en ervaar het ‘kantoor van de toekomst’.

Grafische visualisatie van Digital Transformation Conference op 10 mei in Lamot Mechelen

Waarom meedoen?

Het cliché stelt dat stilstaan gelijk is aan achteruit gaan. Hoewel fysici hier waarschijnlijk aanstoot aan nemen, staan we zelf wel achter deze stelling. Aandacht voor digitale transformatie en haar mogelijkheden is onontbeerlijk om als bedrijf op lange termijn een duurzaam parcours af te leggen. Bovendien willen we deze boodschap verspreiden, vandaar is een eigen spreker op #DTC17 een evidentie.

Naast alle kennis die we delen, leren we hopelijk ook wat bij. Verhelderende inzichten, nieuwe technologieën of interessante contacten, een kleine ontmoeting kan de basis zijn van the next big thing, of the next small thing, of gewoon een boeiende babbel, dat is ook belangrijk.

 

Wie krijgt het woord?

Bart Van Hecke spreekt voor Contribute Group. De UX-goeroe van deelbedrijf Continuous, bezet een half uur het podium voor een talk over Augmented Reality toepassingen en hoe de omgang tussen mens en technologie evolueert.

 

Bart Van Hecke die een presentatie geeft

 

Als je er echt niet bij kan zijn, niet getreurd. Binnenkort vind je hier een blogpost terug van wat Bart allemaal te vertellen heeft op #DTC17, we houden je op de hoogte.