Join us op de Digital Transformation Conference

april 13, 2018
2 min read
Volgende week gaat de tweede editie van Digital Transformation Conference (#DTC18) door, ook wij zijn opnieuw van de partij. Net zoals vorig jaar sluiten we een gouden partnership met #DTC18 én vaardigen we een spreker af. Jij bent er toch ook bij?

 

Woensdag 18 april 2018 vind je ons in het Mechelse congrescentrum Lamot op de Digital Transformation Conference. Vorig jaar stond Bart van Hecke nog op de affiche met een talk over het belang van user experience voor augmented en virtual reality.  Dit jaar vaardigen we opnieuw een spreker af.

Ignaz Wanders, data scientist en managing partner bij Vectr.Consulting, stapt samen met Koen Vermeire het podium op. Koen Vermeire is IT-lead bij Unleashed, de mobiele tak van MEDIALAAN dat Mobile Vikings, JIM Mobile en Stevie beheert. Tijdens de talk “From app to telco” zal Ignaz hoofdspreker Koen bijtreden in zijn verhaal.

 

“From app to telco”, het verhaal van Unleashed

Hoe technologie en innovatie kan bijdragen aan de evolutie van een kleine mobile provider tot een full-blow telecomorganisatie, bespreken Koen en Ignaz tijdens hun talk op #DCT18. Wij kijken er alvast naar uit,  jij ook?

De sessie “From app to telco” zit onder de track Business Innovation en gaat door om 14u00.
Hopelijk tot dan? #buyyourticketnow

 

Bezoek onze stand op #DTC18

Als gouden partner hebben we ook een stand op de Digital Transformation Conference. Ben je benieuwd hoe jouw organisatie digitaal kan transformeren? Kom dan zeker eens langs onze beursstand, onze managing partner Gerrit De Kepper en innovatiemanager Katrien Reyniers luisteren graag naar je verhaal!

Nog geen #DTC18-ticket bemachtigt? 
Je kan nog steeds tickets kopen via de website van Digital Transformation Conference!