Ontdek op welke jobbeurzen je ons kan spotten in 2018

december 19, 2017
2 min read
Ieder jaar organiseren heel wat hogescholen en universiteiten jobbeurzen. De uitgelezen kans om als bedrijf in contact te komen met aanstormend talent. Contribute Group trekt haar stoute schoenen aan, je spot ons op maar liefst acht beurzen!

 

In februari gaan de eerste jobbeurzen van start. Laatstejaarsstudenten bereiden zich voor op het werkleven, tweedejaarsstudenten leggen contact met interessante stagebedrijven en docenten breiden hun netwerk met de bedrijfswereld uit.

Contribute Group mist deze gelegenheid niet en is in 2018 aanwezig op acht
verschillende jobbeurzen.

 

Waar kan je ons spotten?

Van februari tot april doorkruist ons team de Vlaamse hogescholen en universiteiten. We verwelkomen je graag aan de Contribute Group-stand. Niet alleen om een praatje te slaan, maar ook om je te laten proeven van innovatieve technologieën. Hieronder vind je een overzicht van de jobbeurzen waar we aanwezig zullen zijn.

 

Contribute Group jobbeurzen

 

VR aan onze stand: wandel virtueel door onze kantoren

Aan onze beursstand krijg je de kans om virtueel door onze kantoren te wandelen. Hoe? In virtual reality natuurlijk!

Onlangs bouwden we onze kantoren in VR. Om deze leuke ervaring met je te delen, nemen we de VR-headset Oculus Rift mee naar de jobbeurzen. Zo maak je op een vernieuwende en innovatieve manier kennis met ons bedrijf!

Wil je ook écht kennismaken met Contribute Group? Op 17 maart 2018 verwelkomen we je op ons jobevent!

 

Contribute Group jobevent

Het jobevent is een uitgelezen kans om onze bedrijfscultuur op te snuiven en op verkenning te gaan. Je ontdekt in welke domeinen we gespecialiseerd zijn en welke kansen om de hoek schuilen. Onze domeinspecialisten delen graag hun kennis en beantwoorden jouw vragen tijdens speeddates.

Daarnaast dompelen we je onder in allerlei innovatieve technologieën. AI, IoT, AR/VR, front-end, mobile, UX/UI, blockchain, integratie, … het komt allemaal aan bod!

 

Meer informatie over ons jobevent volgt later… stay tuned en tot op de jobbeurzen?!