Eén groep, ontelbare mogelijkheden

Het fundament van Contribute Group schuilt in haar gespecialiseerde entiteiten. Door de nauwe, onderlinge samenwerking brengen we innovatieve projecten steeds tot een goed einde. Samen zijn we sterk.

Ontdek hieronder de drijvende krachten achter Contribute Group.

Continuous

Contentstrategie
Copywriting
Design
Front-end development
User Experience

Concept, contentstrategie, design en development voor een gebruiksvriendelijke wereld. User experience, dat is het waar het bij Continuous om draait.

continuous.be

Cozmos

Android
iOS
Mobiele applicaties
Mobile development
Native

Mobiele native applicaties voor iOS, Android en Windows Phone: Cozmos creëert zowel B2C als B2B-applicaties, telkens op maat van je bedrijf en je doelpubliek.

cozmos.be

3factr

Crossplatform mobile development
Mobiele applicaties
Xamarin

3factr, de referentie in mobile development met Xamarin. Dagelijks werkt een team van Xamarin Certified developers aan solide, cross-platforme applicaties.

3factr.be

RMDY

Augmented Reality
Digital Storytelling
Fullstack front-end development
Mobile
User Experience
Virtual Reality

Van strategie tot uitvoering, RMDY bouwt aan digitale totaalervaringen. Intuïtieve Customer Experience is wat RMDY ambieert.

rmdy.be

Vectr.Consulting

Artificial Intelligence
Big Data
Data Science
Internet of Things
Machine Learning
Platform Business

Vectr.Consulting is actief als Smart Data Innovator. Het team creëert en vervolledigt businessinzichten met data-intelligentie. Hierbij begeleiden het bedrijven doorheen de volledige data innovatiecyclus, van inspiratie tot en met projectimplementatie.

vectr.consulting

CalmWare

Application Lifecycle Management
Atlassian partner
Procesoptimalisatie

Als Atlassian Expert biedt CalmWare heel wat diensten rond proces- en projectoptimalisatie van IT-teams en dit met de Atlassian Toolstack.

calmware.be

Evolane

Akamai
Dynatrace
Monitoring
Performance
Procesoptimaisatie
Security

Evolane maakt je IT-applicaties performanter, toegankelijker en veiliger.

Evolane zorgt ervoor dat je eindgebruikers op een veilige en performante manier gebruik kunnen maken van je applicatie landschap. We combineren verschillende technologieën en een sluitend application performance management systeem (APM) met een content delivery network (CDN) op maat van je applicaties.

evolane.be

Equalminds

Agile
Analyse
Coaching
Projectmanagement
Training

“We take the mystery out of Agile transformation.” Equalminds is de expert die je zoekt rond agile projectmanagement en analyse zowel voor consultancy als training en coaching.

equalminds.eu

Contribute

Back-end
Cloudtransformatie
Digitale transformatie
Front-end
Integratie & architectuur
Procesautomatisatie

Contribute heeft een bewezen expertise in het bouwen van moderne business- en IT-oplossingen.  Dat op basis van bestaande en nieuwe technologieën en binnen heel wat domeinen: software development, mobile enablement, integratie en architectuur, cloudtransformatie en digitale transformatie van business processen

contribute.be

Bewire

Back-end
Blockchain
Enterprise Application Development
Front-end
Integratie

Bewire, de hotspot voor Enterprise Application Development. Of je nu back-end-, front-end-, integratie- of blockchainoplossingen zoekt: Bewire vervult steeds je verwachtingen.

bewire.be

Evance

Front-end development
Hybrid
Mobile apps
Webapps

Wat is cruciaal voor een top-notch mobiele of webapplicatie? Front-end. Evance focust op front-endoplossingen voor bedrijven, telkens met het oog op concept, user experience en design.

evance.be

Trase

BigchainDB
Blockchain
Blockchain Strategy
Ethereum
Gedecentraliseerde technologie
Hyperledger

Dat gedecentraliseerde technologieën zoals Blockchain het nieuwe goud zijn, daar moet je Trase niet van overtuigen. Van concept naar prototyping tot enterprise integratie: Trase is jouw partner voor blockchainoplossingen.

trase.be

C4J

Back-end development
JAVA
NodeJS

Een solide en betrouwbare back-end, het baken van dataverkeer. Dankzij hun doorgedreven JAVA-kennis, bouwt C4J back-endoplossingen op maat je organisatie.

c4j.be

Codrigo

Agile Software Factory
Business driven apps
Mobiele applicaties
Smart Software Delivery

Codrigo is de agile software factory dat projecten kwalitatief van A tot Z uitwerkt. Met met het oog op het leveren van high business value verhoogt Codrigo de return on investment voor haar klanten exponentieel.

codrigo.be

Dots&Arrows

API management
Integratie
SaaS applicaties

Door je bedrijfsapplicaties met elkaar te laten praten, optimaliseer je jouw IT-omgeving en proces. Dots&Aarrows is onze specialist in API-management en integratie.

dotsandarrows.be

2commit

.NET
Azure
Microservices
Microsoft partner

Je wilt niet zomaar een oplossing, maar wel één die de toegevoegde waarde voor je organisatie maximaliseert? 2commit levert custom-centered, Microsoftgebaseerde bedrijfsapplicaties, sterk onderbouwde Microsoft professionals en assistentie op vlak van IT-architectuur en processen.

2commit.be

Bryxx

Cloudoplossingen
Database security
DevOps
Middleware as a Service
Monitoring

Bryxx: alles wat je moet weten over middleware. Een gespecialiseerd team ontwerpt, bouwt en installeert middlewareoplossingen op maat van je bedrijf. Onderhoud en support behoren eveneens tot de dagelijkse to-dolijst.

bryxx.be

Stacked

Fullstack front-end development
webdevelopment

Fullstack web-development voor responsieve websites, hybride apps en progressieve webapplicaties. IJzersterke resultaten gestacked op kennis, expertise en samenwerking.

De doelen van je digitale toepassingen zijn vaak niet de minste. Gaat het om communicatie, sales stimuleren, efficiëntie of informatie verzamelen? Zijn de gebruikers je klanten of je medewerkers? Hoe dan ook straalt de kwaliteit van je applicaties af op je organisatie.

Waarom een risico nemen als je kan rekenen op Stacked.

https://stacked.be/