Je wilt gedateerde processen, inefficiënties en tijdsverlies uit je organisatie werken. Je zoekt verbetering, maar status quo is nakend.

Innovatie daagt de impasse uit en herdefinieert het bedrijfsklimaat. Chatbots die taken automatiseren, Augmented Reality dat meerwaarde biedt in een productieomgeving of intelligente tools die data interpreteren.

Gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en bewezen methodologieën organiseert Contribute Group innovatieworkshops op maat. Awareness creëren rond innovatie, kennismaken met de nieuwste technologieën of een creatieve brainstorm rond een concreet topic?

Doorbreek de status quo

Start hier je innovatietraject

Samen

Met de juiste technieken, inzichten en dynamiek kan iedereen tot nieuwe ideeën komen. We dagen je uit, samen stappen we uit de comfortzone. Vakkundig stimuleren onze innovatie-experten het creatief en inspirerende denkvermogen van deelnemers. Samen ontdekken we hoe verschillende invalshoeken uitmonden in vernieuwende ideeën en concrete plannen.

WELDOORDACHT

Onze innovatieworkshops zijn maatwerk. We stemmen methodologieën en toolings af op jouw noden. Een centrale vraag rond strategische uitdagingen vereist immers een andere aanpak dan een sessie rond de meerwaarde van een Augmented Reality toepassing voor een specifieke bedrijfstak. De juiste expertise voor een succesvol resultaat, onze technici en bedrijfsstrategen staan je bij.

INNOVEREN.

Wie grensverleggende inzichten verwerft en toepast, innoveert. Bedrijven die de nood van vernieuwing voelen, kunnen bij ons terecht voor een innovatieworkshop. We onthullen de kennis en methodieken die nodig zijn om een relevant en groeiend bedrijf te blijven. Je leert het belang van nieuwe technologieën kennen en de fases die je organisatie moet doorlopen vooraleer verbetering merkbaar is. Samen weldoordacht innoveren. Je innovatiestrategie op een rijtje.

Awareness creëren rond innovatie, kennismaken met de nieuwste technologieën of een creatieve brainstorm rond een concreet topic?

Contacteer ons.

velden met * zijn verplicht in te vullen

Contribute Group organiseert innovatieworkshops op maat. Gedurende een hele of een halve dag stellen we je innovatievraagstuk scherp. Met een creatieve geest en een open blik leer je problemen oplossen en obstakels wegwerken. Nieuwe ideeën vertalen we naar business concepten, prototypes ontkiemen.

Schrijf je vrijblijvend in voor onze innovatieworkshop, we contacteren je spoedig voor een kennismakingsgesprek.

Meer info over de concrete aanpak?

Download de dagindeling

of stuur een mailtje naar

sameninnoveren[at]contribute-group.be

Hoe we samen weldoordacht innoveren?

Lees het in onderstaande referentie.

Innovatieworkshop MEDIALAAN

Digitale content aanbieden via Augmented & Virtual Reality, hoe kan dat? Dat is de vraag die we samen met MEDIALAAN tijdens een creatieve design jam beantwoorden.

ontdek de case